Planinnlegg

Hvis du har kjøpt en pickup er det første du trenger et planinnlegg (bedliner), fordi malingen slites ut raskt, og dette bidrar til korrosjon. En planinnlegg vil hjelpe deg å minimere dette problemet.
Hvis du har bestemt deg for å kjøpe et planinnlegg, så er det beste valget for deg bedliner som er produsert av AEROKLAS i Thailand. Bedliners produsert av AEROKLAS er laget av beste kvalitet High-Density-Polyethylene (HDPE); robust, men allikevel fleksibelt. Det vil ikke skalle av eller sprekkeunder normalt bruk og de er slagfaste og motstandsdyktige mot UV og stabil overfor forskjellige temperaturforhold.
Planinnlegg av AEROKLAS for pickups leveres i to versjoner:
- planinnlegg av Aeroklas under kanten
- planinnlegg av Aeroklas over kanten
Du kan bestille planinnlegget via vår nettbutikk, eller ta kontakt med oss så sender vi til deg over hele landet. Vi kan også montere planinnlegget hos oss i Strømsveien 312 i Oslo.
Planinnlegg fra Aeroklas er tilgjengelig for modeller som: Toyota Hilux, VW Amarok, Mitsubishi L200, Nissan Navara, Nissan NP300, Ford Ranger, Isuzu D-Max, Nissan Navara NP300.
Vårt firma BG NOR A / S selger og distribuerer disse i Norge, Skandinavia (Sverige, Danmark, Finland og Island) og Baltikum (Estland, Latvia og Litauen)
Alle importører og forhandlere av Toyota, Mitsubishi, Nissan, VW, Isuzu, Fiat og Ford er velkommen til å handle direkte hos oss, og vi kan love konkurransedyktige priser

Beklager for ubeleiligheten.

Søk igjen etter det du ser etter

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Opprett ny konto

Har du allerede en konto?
Logg inn i stedet eller Tilbakestille passord