Plantopper glassfiber og abs plast

Plantopper er en av de viktigste delene av en pick-up.

Hver pick-up eier vil før eller senere komme til en beslutning om å kjøpe en plantopp til sin pickup. Uavhengig av modell, enten det er Mitsubishi L200, Toyota Hilux, VW Amarok, Nissan Navara, Nissan NP300, Ford Ranger, Isuzu D-Max anbefaler vi at du velger en topp som er produsert av AEROKLAS eller CARRYBOY.

AEROKLAS og CARRYBOY plantopper er konstruert for å gi bilen et spesifikt design, materialet som brukes til produksjon av AEROKLAS plantopper er ABS plast, og gjør plantopper mer pålitelig, støtsikker og lettere i vekt, samt at de er 100% gjenvinnbare. Pick-ups med disse toppene er brukt over hele verden, fra varme Australia til kalde arktiske strøk, noe som antyder at AEROKLAS og CARRYBOY tilpasser seg alle klimatiske forhold.

Du kan kjøpe AEROKLAS og CARRYBOY Plantopper og i Oslo til en gunstig pris. Vi leverer også AEROKLAS og CARRYBOY topper over hele Norge, i Skandinavia og i de Baltiske landene (Estland, Latvia og Litauen).

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe den AEROKLAS eller CARRYBOY plantopper i Oslo kan du kontakte oss direkte. Vi kan tilby montering og service, samt at vi alltid har et solid reservedelslager til AEROKLAS og CARRYBOY plantopper. Ønsker du spesielle løsninger for sideruter, eller annet utstyr montert på toppen, vil vi strekke oss langt for å imøtekomme dine ønsker.

Det fins 246 produkter.

Viser 1-24 av 246 element(er)

Aktive filtre

close Shopping Cart
close Shopping Cart

Opprett ny konto

Har du allerede en konto?
Logg inn i stedet eller Tilbakestille passord